17-03-08

Een speciale reis

Waarom zou ik nog naar Egypte willen?

valente02Een blik in je ogen die de vorm van dadels hebben, een zoen in je hals waarop Nefertete jaloers zou geweest zijn. Een duik in een Rode Zee van lakens. Vissen van fijne kant en zijde bewonderen. De hand ernaar uitsteken, hen zachtjes aanraken. Opzijschuiven. Naar adem happen. Mond op mond beademing.
Nooit te snel willen duiken.

Afdalen langs ronde duinen, het veroveren van het topje, steeds weer opnieuw. Langs de vlakte naar die kleine oase, waar het heerlijk is om even tot rust te komen. Je benen als de Nijl, uitnodigend voor een langzame cruise. Geen enkele kajuit boven het dek biedt hetzelfde uitzicht als onder de deken. Een heerlijke delta.
De Sinaï van je rug. Lippen drogen uit van de gloed, verbranden zich aan hiërogliefen van de huid. Meer dan 6 dagen oorlog waard.
En dan die mysterieuze omgekeerde pyramide. Een wereldwonder ont-dekken. Als een archeoloog, naar de sfinx staren, kussen om hem gunstig te stemmen en op zoek gaan naar Toetanchamon.
Hartkloppingen. De zoete smaak van vijgen, de opengesperde muil van een ongevaarlijke krokodil, een fata morgana, een zandstorm. De schat komt dichterbij, oogverblindend, zinsverdovend. Een explosie, een kreet, daarna even niets.

Het geheim ontkleed, maar niet ontsluierd. Wegdromen van eeuwige roem en glorie.
Opnieuw zoeken.


Als iemand dit zou herkennen, moet ik heel hartelijk dank je wel zeggen. Het wil immers zeggen dat je hier al lang komt lezen. Ik heb het inderdaad in de begindagen van deze blog geschreven.
Maar ik zag dat Skynetblogs deze week Life-is-a-Lady in de kijker zet (waarvoor dank!!) en ik had net het vorige stukje met wat flauwe onderbroekenlol gepubliceerd.

De ijdelheid gebood me dan toch maar iets beters bovenaan te zetten.

21:31 Gepost door Joe Bradley | Permalink | Commentaren (5) | Tags: blog, erotisch, sex, reizen |  Facebook |

Commentaren

@JB Tja.. ik ben een 'nakomertje' hé... maar ik ga zeker eens in je archieven kijken...!
Ik kreeg het warm van je postje, echt wel. Dit is pas erotisch, opzwepend en opwindend... de Bachata en Salsa verdwijnen in het niets bij het lezen van dit stukje!
Amaaaaai!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 18-03-08

Melting ... ... again ... just like the first time ...

Gepost door: Stekelbeesje | 18-03-08

Ik ... ... vergeet gewoon jou nog te feliciteren met 'in de kijker staan' ... Dikke proficiat dus bij deze ;o).

Gepost door: Stekelbeesje | 18-03-08

of een week platliggen van de buikloop en koorts vanwege een kreemgelaske :s

Gepost door: roedi | 18-03-08

Oh my... adembenemend...

EN PROFICIATTEKES!! Eindelijk de erkenning die je verdient. (Kan al eens deugd doen, niewaar)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-03-08

De commentaren zijn gesloten.