19-03-07

Wereldnieuws

frontpagina DS

Twee artikels uit de “kwaliteitspers”…

 

BRUSSEL - De 45-jarige Belgische trucker Patrick van Houdt heeft voor 30.000 euro schade veroorzaakt in een wijk van de Britse stad Wadebridge, zo heeft de Britse kwaliteitskrant The Guardian bericht. Hij was slecht op de hoogte van de weg die hij moest volgen en is verloren gereden in een residentiële wijk.

De chauffeur van de truck van 7,5 ton moest cokes leveren aan een plaatselijke metaalgieterij. Hij raakte de weg kwijt in de stad en reed zich klem in de residentiële zone. Hij beschadigde zes wagens, rukte twee bomen uit en vernielde een muur toen hij manoeuvreerde om zich uit de hachelijke situatie te redden.
De schade zou omgerekend 30.000 euro bedragen.

Bron: DS online

 

LONDON - Een geschokte vliegtuigpassagier heeft een Britse boulevardkrant verteld dat hij vijf uur naast een dode vrouw heeft gezeten. De vrouw stierf tijdens een vlucht van British Airways van New Delhi naar Londen.

Toen de vierenvijftigjarige Paul Trinder, die in eersteklas reisde, wakker werd, merkte hij dat het cabinepersoneel het lichaam van een vrouw vastmaakte in de stoel aan de overkant van het gangpad. De vrouw was tijdens de vlucht gestorven en zakte herhaaldelijk uit de stoel, zei Trinder.
”Ik werd wakker en zag het cabinepersoneel iets in de stoel plaatsen dat leek op een aardappelzak. Even later zag ik dat het een lichaam was. Eerst dacht ik dat ik droomde. Het was verschrikkelijk. Het lichaam moest ondersteund worden met kussens”, aldus Trinder.
,,Minste overlast''
Volgens British Airways werd het lichaam naar eersteklas gebracht omdat daar meer ruimte was. ,”We verontschuldigen ons, maar ons personeel werkte in moeilijke omstandigheden en koos de oplossing die volgens hen voor de minste overlast zou zorgen”, verklaarde British Airways.

Bron: DS online

18:22 Gepost door Joe Bradley | Permalink | Commentaren (1) | Tags: persbericht |  Facebook |

Commentaren

iew!! een lijk naast je! ik zou dat hele vliegtuig bijeen gegild hebben!! :D

Gepost door: beate | 19-03-07

De commentaren zijn gesloten.