19-02-07

In bed met Anna Nicole...

... ontslag minister

 

M_070208_nicoleSmith_b

De minister van Immigratie op de Bahamas, Shane Gibson, heeft ontslag genomen nadat er compromitterende foto's van hem en Anna Nicole Smith zijn verschenen in een krant. Gibson bood op de tv zijn verontschuldigingen aan en nam ontslag.

"Ik verontschuldig me bij iedereen die ik beledigd, beschaamd of verontwaardigd heb, maar ik heb nooit een seksuele realtie met haar gehad", zei minister Shane Gibson.

De compromitterende foto's in de krant tonen hoe Gibson innig omarmd in bed ligt met Anna Nicole Smith. De twee foto's waren voorpaginanieuws in de krant The Tribune of Nassau.

Shane Gibsen zou zijn invloed aangewend hebben om de verblijfsvergunning van Anna Nicole Smith in sneltempo in orde te krijgen.

Intussen is het lichaam van Anna Nicole Smith gebalsemd. Waar de voormalige Playmate begraven wordt, is nog onduidelijk. Ze stierf op 8 februari op 39-jarige leeftijd. Haar familie en (ex-)partners ruziën over haar erfenis.

Bron: nieuwssite van de VRT,  maandag 19 februari

 

* zucht *

Voorpaginanieuws... Hebben ze nu écht niks anders om zich mee bezig te houden?

 

15:40 Gepost door Joe Bradley | Permalink | Commentaren (5) | Tags: persbericht, erotisch, sex |  Facebook |

Commentaren

Blij... ... dat ik maar een 'gewone' vrouw ben...!
Gewoon gewoon, meer dan genoeg!
Ik heb met haar te doen.... iedereen wil erop, iedereen doet het dan ook als ze de kans schoon zien..... en dan.... dan heeft niemand het met haar gedaan.... zielig voor haar! En nog zieliger van die venten....!

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 19-02-07

tis een kwestie van nieuwswaarde, eh...
ik vond haar toch maar een opgeblazen barbie. :)
btw, zij was pas met een ouwe vent getrouwd. ;)

Gepost door: beate | 19-02-07

Haha... Werden die bedshots dan vóór of na haar dood genomen?
;o)
PS: Mijn werkplek is écht wel niet om aan te zien hoor. Dus euhm... toch maar eerst even opruimen, vooraleer je een totale degout krijgt van deze freggel hier. Heb het nog even druk, maar komt eraan hoor!!

Gepost door: Freggeltje | 20-02-07

Was die haar zoon ook niet net gestorven?

Gepost door: Anna Stesia | 21-02-07

@ Anna Stesia, Beate & so far so close ... en het verhaal houdt niet op. Dit staat vandaag als "tip van de dag" op de nieuwssite van de VRT. http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/mediatheek/video-070221AnnaNicoleSmith/index.shtml
Hieruit blijkt dat haar zoon inderdaad recent gestorven is, Anna. Maar zo veel opschudding voor een niet eens mooie vrouw vol silicone... pffff. Inderdaad zielig.

Gepost door: Joe Bradley | 22-02-07

De commentaren zijn gesloten.